GPS og Kart fra WRE Sprint

GPS-data og kart fra dagens WRE sprint er nå klar:
Sammenligningen ovenfor viser Daniel Hubmann mot Bjørn Ekeberg. Dette er en såkalt "autOanalysis" der man sammenligner to løpere "skritt for skritt" og kan se hvor de taper/tjener tid i forhold til hverandre. På sprint er det veldig små forskjeller som er avgjørende - og der må en slik analyse benyttes med forsiktighet (og helst sammen med strekktider).  Nedenfor ser du en tilsvarende sammenligning for Tone Wigemyr og Lena Eliasson for første del av dameløypen.

Husk at ikke alle løp med full intensitet i dag - du må derfor ha dette i bakhodet når du ser på GPS-dataene. Det var dessverre vanskelig å få en perfekt match med kart og GPS, men det bør allikevel være godt nok til å få utført den analyse man trenger. 

Se også resultater og strekktider her. Dersom du bruker Winsplits Pro (som anbefales sterkt for analyse - spesielt for sprint og for å vurdere jevnheten og potensiale for prestasjon) - så finner du Winsplits-fil med resultater/strekktider her (og for dag 1 her). Ved hjelp av Winsplits Pro kan du lage oversikt over Performance Index (se nederst - se også mer informasjon om performance index her på engelsk)

Kart fra dagens 2. økt er tilgjengelig her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar