GPS og Kart fra WRE Mellomdistanse

GPS-data og kart fra dagens WRE mellomdistanse er nå klar:
Nedenfor ser du dagens mest interessante strekk i henholdsvis herre- og dameklassen (trykk for større bilde). Som man kan se av illustrasjonene, var venstreveivalget det klart beste hos herrene. Man sparer høyde - og har god løpbarhet hele veien. I tillegg er det lettere å gjennomføre.

Hos damene lå posten lenger nede - her var høyreveivalget det raskeste. Silje Ekroll Jahren og Heidi Bagstevold løp begge høyrevarianten - og har de to raskeste strekktidene på strekket.




Nedenfor ser du sammenligning av Bjørn Ekeberg (nummer 4 i H21E) med Baptiste Rollier (vinner i H21E) med en såkalt autOanalysis. Her er vinneren sin linje blå hele veien, mens Bjørn sin linje er grønn der han er raskere enn vinneren - og rød der han er saktere. De 30 sekundene Bjørn Ekeberg var bak vinneren kan man finne igjen flere steder. Blant annet helt i nord der det går nesten et halvminutt. På mandagens foredrag vil det bli gennomgått hvordan du kan få opp en slik sammenligning for ditt løp i løpet av noen minutter.



Dagens vinner i Damer 21E - Silje Ekroll Jahren. Silje sin GPS stoppet dessverre på start.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar